Salli etäkäyttö Windows CE selaimella

Authentication error 1111111

Tämä ongelma voi ilmetä ottaessa selainyhteys Classic-sarjan ala-asemasta (esim. Fx20xx-sarja) uudempaan ala-asemaohjelmistoon (12.20.xx uudemmat julkaisut).

Selainyhteyden sallimiseksi WindowsCE pohjaiselta laitteelta 12.20.xx-ohjelmistoon, tulee yhteys sallia kohde ala-aseman asetuksista:

Mene "Asetukset" -> "Järjestelmäasetukset" ja valitse valinta

WindowsCE selainyhteys on pysyvästi estetty uudemmissa ala-asemaohjelmistoissa (alkaen 12.30.01) turvallisuussyistä. Yhteyttä ei pystytä enää asetuksista sallimaan.