FX-3000-C + FX-SPIDER-REV4 12.30.10

Alakeskus ohjelmaversio

-BACnet
  -Tosibox readiness
  -Ei 100 % yhteensopiva Fx2030A ja vanhempien selain käyttöliittymien kanssa.

Huom. Jos kohteessa on jo käytössä Fx2030A ja vanhempia alakeskuksia, on suositeltavaa käyttää Fx-3000-C:ssä enintään 12.20.x versioita, jolloin alakeskusten paikallisilta kosketusnäytöiltä pääsee edelleen siirtymään uusien ja vanhojen välillä, kuten ennenkin.

Alakeskus ohjelmistoa ei kannata päivittää jos siihen ei ole erityistä tarvetta !

UUSIA OMINAISUUKSIA :

Muutettu Ruotsalaista käännöstä
Parannuksia kokonaisuudessa ruotsin kieliseen käännökseen.

Vähennetty levylle kirjoitusta lisätäkseen ala-aseman käyttöikää
WriteFileF funktio kirjoittaa ensin RAM:lle ennen levylle kirjoitusta.
Levylle tallennus myös tapahtuu mikäli ala-asemalla tapahtuu uudelleenkäynnistys, jännite katoaa tai ala-asema pysäytetään.