FxEditor asennus, päivittäminen ja varmuuskopiointi

FxEditorin ja FX-ohjelmien asennukset

Alla ohjeet ohjelmiston

• Varmuuskopiointiin
  • Päivitykseen
  • Uudelleenasennukseen
  • Uuteen asennukseen

Varmuuskopiointi ja palautus:

FxEditorin käyttämät taustatiedostot sijaitsevat Programdatassa. Nämä ovat kaikille projekteille yhteisiä tiedostoja, joita käytetään mm. uutta projektia perustaessa.

Varmuuskopiointi:

1. Avaa FxEditor -> File -> Explore programdata (vanhemmissa versioissa "FxEditor Data")
  2. Kopioi kansion sisältö ja liitä se haluamaasi varmuuskopion sijaintiin.

Tämän varmuuskopion voit palauttaa haluamallesi tietokoneelle ohjelman asennuksen jälkeen.

Palautus:

Tietokoneella, jolle haluat palauttaa ottamasi varmuuskopion:

1. Avaa FxEditor-> File -> Explore programdata (vanhemmissa versioissa "FxEditor Data")
  2. Liitä tänne aikaisemmin ottamasi varmuuskopion tiedostot

Päivitys olemassa olevaan asennukseen:

Lataa uusin FxEditor - Updater asennuspaketti, asennusohje ja ohjelmat on täällä

Uudelleenasennus:

Kopioi tarvittaessa ohjelman taustadata tarvittavilta osin, jos haluat palauttaa ko. tietoja uudelleenasennukseen, esim. filters, symlib jne.

1. FxEditor -> File -> Explore FxEditor data (C:\ProgramData\FX-Editor). Kopioi haluamasi kansiot.
  2. Poista nykyinen asennus Windowsissa (win10) Asetukset -> Sovellukset ja ominaisuudet -> FxEditor -> Poista asennus
  3. Asenna ohjelmisto alla olevan Uusi asennus ohjeen mukaisesti.
  4. Liitä varmuuskopioimasi tiedot FxEditorin taustadataan File -> Explore FxEditor data.

Uusi asennus:

HUOM! Asenna ensin OpenPCS ohjelmisto, asennusohje ja ohjelmat on täällä.

Lataa tarvittavat asennuspaketit, asennusohje ja ohjelmat on täällä

1. OpenPCS-ohjelmisto ja ajuri (ohje täällä )
  2. FxEditor - Installer uusin versio
  3. Lisäksi FxEditor - Updater, jos uudempi kuin installer
  4. FxConnectionTool - Uusin versio on täällä

Asenna:
HUOM! Suorita kaikki asennukset järjestelmävalvojan oikeuksin.

1. FxEditor installer. (Mahdolliset updaterit asennetaan lisenssin aktivoinnin jälkeen!)
    HUOM! Valitse kieliversio käyttämäsi työkielen mukaan! Ohjelman käyttöliittymä on englanniksi. Kielivalinta vaikuttaa mm. ohjelman asentamiin tilateksteihin.
  2. FxConnectionTool

3. Lisenssin aktivointi (+ FxEditor lisenssin uudistaminen ja päivittäminen):
    Avaa FxEditor ja avaa ylävalikosta ”help” -> ”licence” -> ”new”, täytä tiedot ja paina ”ok”. Kopioi tiedot tekstinä ja lähetä ne sähköpostitse osoitteeseen support@fidelix.fi

4. Saat lisenssitiedoston vastauksena sähköpostitse. Tallenna tiedosto tietokoneellesi ja Avaa FxEditor -> ”help” -> ”licence” -> ”software” ja hae tallentamasi lisenssitiedosto. Ohjelma on nyt aktivoitu.

5. Asenna mahdolliset FxEditor-updaterit.