Fx controller käyntiaika mittauspiste

Ohje kuinka tehdään tilatiedosta käyntiaikaa laskeva piste Fidelixin CPU:ssa.

Fidelixin CPU:ssa on mahdollista tehdä käyntiaikalaskenta piste tilatietopisteelle, ilman että tarvitsee tehdä IEC ohjelmaa.

Käyntiaikapistettä varten luodaan uusi mittauspiste.

FX-Editorissa tämä voidaan tehdä "+" napilla, "Points" välilehdellä.

Sitten avaa editointi ikkuna uudesta pisteestä.

Pisteen editointi ikkunassa valitaan mittaukselle yksikkö sekä indikointipiste, jonka perusteella käyntiaikaa lasketaan.

Sitten lataa uusi piste CPU:hun.

Alla esimerkki, miltä tämä voisi grafiikalla näyttää.

Aina kun tilatieto on päällä, käyntiaika kasvaa. Käyntiaika kasvaa 10 sekunnin tarkkuudella.

Uusi piste voidaan myös luoda suoraan CPU:n käyttöliittymästä.