FX-connection tool laitteiden muokkaus

Ohje, kuinka muokataan tietoja tai kytkentöjä laitteille Fidelixin FX-connection työkalussa.

Ensin avaa FX-connection, FX-editorista.

Sitten FX-connection ohjelmasta avaa "Tools" valikko ja valitse vaihtoehto "Open device database".

Listassa joka avautuu, näkyy kaikki laitteet, jotka on tällä hetkellä lisättynä FX-connectionin tietokantaan. Muokataksesi laitetta, rullaa listaa, kunnes löydät laitteen, jota haluat muokata ja klikkaa laitetta.

Listan alla on ikkuna "Product specifications". Täällä voit muuttaa tietoja laitteesta.

1. Vaihda kaapelityyppi, jota laitteelle oletuksena käytetään.
  2. Vaihda käyttöjännitetieto tarvittaessa.
  3. Vaihda valinnainen tehotieto, jos tiedossa.

Muuttaaksesi kytkentätietoja laitteelle, pitää muokata sockettia kytkennälle, jota haluat muokata.

Tässä sockettien listassa on rivi jokaiselle laitteen kytkentäpisteelle.

Jos haluat vaihtaa käytetyn johtimen, jollekin kytkentäpisteelle, pitää muokata "Socket number" kenttää kyseisellä rivillä.

Esimerkiksi Nomak 2x2x0.5+0.5 kaapelissa socketit 1-4 viittaa johtimiin alla esitetysti.

Socket number 1 = 1 oranssi.

Socket number 2 = 1 valkoinen.

Socket number 3 = 2 oranssi.

Socket number 4 = 2 valkoinen.

1. Tupla klikkaa socket number kenttää, rivillä jota haluat muokata ja kirjoita kenttään socket numero, joka vastaa kyseiselle kytkennälle haluamaasi johdinta, sitten paina enter näppäintä näppäimistöltäsi.
  2. Kenttä "Wire description" näyttä valitun johtimen. Johdin valitaan automaattisesti, valitun kaapelityypin ja socket numeron perusteella.

Voit muokata muita tietoja laitteesta "Advanced" sivulla.

1. Muokkaa mitä tietoja laitteesta tuodaan näkyviin generoituihin Excel tiedostoihin.
  2. Muokkaa laitteen kategoriaa. Onko laite ala-aseman sisäinen laite, kenttälaite tai jokin muu laite.
  3. Vaihda laitteen toimittaja/valmistaja. Jos laitteen valmistajaa ei ole listalla, voit lisätä valmistajia listaan, painamalla "Add supplier..." tekstiä, valintakentän alapuolella. Tämä avaa valintaikkunaa, johon syötetään valmistajan nimi ja kuvaus valmistajasta ja sitten painamalla "Add" nappia, valmistaja lisätään listaan.
  4. Vaihda laitteen tyyppi. Laite tyyppejä voi myös lisätä listaan samalla tavalla, kuin valmistajiakin.
  5. Muokkaa valinnainen kuvaus laitteelle.

Laite on nyt muokattu ja seuraavan kerran kun käytät laitetta, uusia asetuksia käytetään.