multiDISPLAY-huonenäytössä asetusten muutos

Ohje kuinka Fidelix multiDISPLAY-huonenäyttö kalibroidaan ja kuinka muutetaan näytön asetuksia kuten, aika ja päivämäärä, modbus osoite, näytön kirkkauden asetukset ja näytön sisäisten aikaohjelmien asetukset.

Kalibroidaksesi näytön tai muuttaaksesi näytön asetuksia, paina näytöllä kohtaa, jossa ei ole symboleita tai pisteitä, 10 sekunnin ajan.

Tämä käynnistää näytön kalibroinnin. Kalibrointi suoritetaan painamalla sinistä rastia, joka näkyy näytöllä. Tämä tehdään kolme kertaa. Kalibrointi kannattaa tehdä mahdollisimman tarkasti, esimerkiksi kapealla esineellä, mutta ei kuitenkaan terävällä esineellä, sillä tämä voi vahingoittaa näyttöä.

Kun kaikkia kolmea sinistä rastia on painettu, näyttö on kalibroitu ja asetukset-sivu avautuu.

Tällä sivulla voit muuttaa näytön asetuksia sekä näet näytön firmware-ohjelmaversion oikeassa ylänurkassa, asetukset-sivun sulkunapin vieressä.

Jos näytön firmware ohjelmaversio tarvitsee päivittää, katso alla olevasta linkistä firmware-ohjelmaversion päivitysohje.

Muuttaaksesi asetusta, paina kenttää asetukselle, jota haluat muuttaa.

Esimerkiksi muuttaaksesi ajasta tuntia, paina tunnin numerokenttää.

Sitten kirjoita uusi arvo kentälle, käyttäen numeronäppäimiä ja paina "OK" nappia.

Aika on nyt muutettu.

Voit vaihtaa seuraavat asetukset, samalla tavalla.

1. Päivämäärä (päivä / kuukausi / vuosi).
  2. Aika (tunti / minuutti / sekunti).
  3. Modbus osoite.
  4. Näytön kirkkaus käytön aikana.
  5. Näytön kirkkaus valmiustilassa.

Asetussivulla olevat kolme valintalaatikko asetusta, voidaan ottaa käyttöön tai pois käytöstä painamalla valintalaatikkoa.

Muuttaaksesi näytön sisäisiä aikaohjelmia, paina aikaohjelman numeroa, jota haluat muokata.

Tästä avautuu kyseisen aikaohjelman muokkausikkuna.

1. Valitse päivät, jolloin aikaohjelman tapahtumia käytetään.
  2. Valitse arvo, johon aikaohjelma siirtyy, annettuna aikana.
  3. Aseta kellon aika, jolloin aikaohjelma siirtyy annettuun arvoon.

Esimerkki aikaohjelmasta, jonka arvo on 1 välillä 6:30 ja 18:00 joka maanantai ja muuten arvo on 0.

Artikkeli päivitetty: 9.1.2023