webVisionin SQL-tietokannan testaus

Jos webVision ei muodosta historiaa tai raportteja, voi syynä olla rikkoutunut tietokanta.

Klikkaa Asetukset -> SQL-Palvelin -> Tarkista yhteysasetukset, joiden pitäisi olla seuraavanlaisia:

Palvelimen osoite : localhost\FidelixSQL

Käyttäjätunnus: Fidelix

Salasana: F1delixSQL! ( aiemmissa SQL versioissa salasana: FidelixSQL )

Tietokannan nimi: webVision

Aikakatkaisu: 20

Lisäasetukset: __

-> Paina "Testaa tietokantaa"  ja odota, kunnes kaikki testit tehdään loppuun.

Kun tietokanta on kunnossa, kaikki  tuloksen tekstit näyttävät vihreänä "OK".

Pasted image

Jos jokin ei ole "OK", tietokanta ei ole kunnossa. Syynä voi olla SQL-serverin yhteys ongelma tai tietokannan ongelma.

Korjausehdotukset: Uudelleenasenna (sama versio), SQL Management Studio ja tietokannan yhteyden päivittäminen.

Artikkelia päivitetty 9.01.2024 - support@fidelix.fi / JT