Visio näytön pikselitiheys

FX-Visio-näytön näyttöparametrit voivat olla epätarkoituksenmukaiset, mikä voidaan korjata asettamalla toinen pikselitiheys.

FX-Visiossa on Android-käyttöjärjestelmä, jolla on omat näyttöasetukset. Näihin asetuksiin ei pääse Fidelix VisioAppin asetussivuilta.

Voit käyttää esimerkiksi "Näytön pikselitiheys"-asetuksia seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään VisioApp-asetuksiin (valkoinen hammasratas-kuvake).
  2. Valitse "Application settings" (Sovellusasetukset) ja paina "Log out" (Kirjaudu ulos) -vaihtoehtoa.
  3. Nyt näet Android-työpöydän, jossa on oletussovelluskuvakkeet.
  4. Valitse "Asetukset" (harmaa hammaspyöräkuvake)
  5. Etsi asetusluettelosta "Laite"-osa ja "Näyttö"-vaihtoehto:
  6. Etsi asetusluettelosta "Laite"-osa ja "Näyttö"-vaihtoehto:
  7. FX-Visio pyytää uudelleenkäynnistystä, jonka jälkeen näytön tiheysasetukset otetaan käyttöön ja FX-Visio aloittaa alusta.

HUOMAUTUS: Tiheysparametri "120 dpis" tarkoittaa pienimpiä hahmoja ja graafisia elementtejä (vähemmän zoomattu), "320 dpis" tarkoittaa suurimpia hahmoja ja graafisia elementtejä (enemmän zoomattu).