FX-Editor, FX alakeskuksen päivittäminen

FX ala-aseman ohjelmiston version päivitys

Esimerkki 1:

FX2020 laite vaihdetaan FX2025 / FX2030 / FX3000 laitteeseen.

Jos FX2020 laite vielä toimii :
a) Luo uusi FX-Editorin projekti ja laita FX2020 telnet ja FTP yhteysparametrit kuntoon, jotta se voi yhdistää FX2020 kanssa.
b) Lataa FX2020 sisältöä FX-Editorin projektiin napsamalla Fidelix -> Read Fidleix data, paremmin kun yksi kerrallaan, jotta varmistetaan, että tiedot on luettu.

c) Tarkista tiedot: pisteet, tilatekstit yms.
d) Liitä tarvittavat graafikkasivut projektiin:

e) Muodosta uuden FdxIndex faili tarvittavien garfiikakuvien perusteella, koska fx2020in FdxIndex melkein varmasti ei kelpaa FX3000:lle :

f) Vaihtaa CPU tyypi FX3000:iin ja ladata kaikki sinne tavallisesti.

Jos FX2020 laite ei toimii, kannattaa löydä toimiva FX2025 laite ja siirtää www+Data + Bin (tärkeä!) sinne, sitten toimi kuin kohteessa 1.