Multi-24 ohjelman kadottaminen

Tekninen tiedote 22.6.2020

Olemme havainneet Multi-24 vian, jossa säädin kadottaa ohjelmansa tietyissä erityisolosuhteissa. Ongelma esiintyy kun sähköverkossa on häiriöitä ja on luonteeltaan satunnainen sekä erittäin harvinainen. Vika on havaittu alkuvuodesta 2020 ja korjattu 4/2020 jälkeen lähteneisiin säätimiin. Ongelma koskee kaikkia Multi-24 sovelluksia, myös Genius Kaukolämmönsäädintä.

Vika korjaantuu päivittämällä Multi-24 Firmware ohjelmistoversioon 02.71 tai sitä uudempaan Support sivustolta.