Fx2020 9.20.07

Alakeskus

Uusimmat ohjelmaversiot

Huom.
Vaihdettaessa Fx-2020 alakeskus uudempaan malliin,  tulee ohjelmien päivitys tehdä erillisen päivitysohjeen mukaan.

Lisäksi on huomioitava, että Fx-2020 näytön reikä alakeskus kotelon kannessa on pienempi kuin uudemmilla malleilla, joten se täytyy suurentaa esim. nakertajalla tai kuviosahalla.

Pääosin kaikki Fx-2020 ovat tappihiirellä ja aivan viimeiset Fx-2020 mallit ovat kosketusnäytöllisiä. Uudempien mallien näytöt ovat kaikki kosketusnäytöllisiä.