FX-3000-C (Uusin ohjelmaversio 12.20.39 / 12.30.10)

Alakeskus

FX-3000C
Keskusyksikkö, sisäänrakennettu reititin, IEEE 802.1X -tuki
FX3000C on BACnet B-BC -profiililla varustettu erittäin monipuolinen rakennusautomaation
keskusyksikkö. Keskusyksikkö on vapaasti ohjelmoitavissa. FX-3000C tarjoaa laitteiden väliseen kommunikointiin Modbus-, M-Bus- ja BACnet sarjaväylät sekä UDP/TCP-protokollan ja sisäänrakennetun NAT-reitittimen.

Sisäänrakennetun web-palvelimen, lokitietojen tallennuksen, käyttäjähallinnan, energiaraportoinnin ja lukuisten muiden kiinteistönhallinnan kannalta olennaisten toimintojen ansiosta FX-3000C on todellinen monitoimityökalu kaikkeen kiinteistönhallintaan.

Keskusyksikkö on nopeasti ohjelmoitavissa helppokäyttöisellä FX-Editor ohjelmistolla.Kun yhdistät kenttälaitteet FX-3000C keskusyksiköihin, keskusyksiköt toisiinsa ja kaikki keskusyksiköt SCADA-palvelimeen, hallitset vaivattomasti suuriakin kiiinteistö kokonaisuuksia.

Huom.
Aiemman mallin alakeskuksista ei saa selainyhteyttä ohjelmaversioon 12.30.xx !
Jos kohteessa on Fx20xx tai Spider-rev1...3 alakeskuksia, käytä Fx3000C 12.20.xx versiota !

Uusimmat ohjelmaversiot

VISIO-15-C

VISIO-15-C

15,6 -tuumainen kapasitiivinen Android-käyttöpaneeli

Helpoin tapa ohjata koko kiinteistöjärjestelmää. Laitekaapin oveen asennetun VISIO-15-C:n avulla kiinteistön kaikki FX-keskusyksiköt ovat ohjattavissasi Ethernetin tai Wi-Fi:n kautta. Helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä tarjoaa nopean ja tietoturvallisen yhteyden keskusyksiköihin. Tutun Android-käyttöjärjestelmän ansiosta laitteen käyttökynnys on matala kaikille käyttäjäryhmille.

VISIO-15-C on täydellinen työkalu koko kiinteistöjärjestelmän ohjaamiseen.