Globaali pisteet eivät päivity Fidelix alakeskuksessa.

Kuvaus yleisestä syystä, jonka takia Globaali pisteet eivät päivity Fx alakeskusten välillä

Yleinen syy, miksi Globaali pisteet eivät päivity Fidelixin Fx alakeskusten välillä on, että autentikointiavain on Fx alakeskuksissa eri. Globaali pisteiden toiminta vaatii, että autentikointiavain on molemmissa Fx alakeskuksissa sama.

Autentikointiavaimen näet Fx alakeskuksen valikosta "Asetukset" -> "Järjestelmäasetukset" sivulla. Esimerkki alla.

Oletuksena autentikointiavain on FdxAuth

Varmista, että tämä avain on identtinen molemmissa alakeskuksissa.

Toisena syynä voi olla, ettei molempien alakeskusten palomuuri määrityksissä ole sallittu  alakeskusten välinen kommunikaatio portissa 1235. Alla olevassa kuvassa on sallittu kaikki paikalliset ip osoitteet sekä yksi julkinen ip osoite, joka tässä esimerkissä on valvomon ip osoite.

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, ota yhteyttä Fidelixin tekniseen tukeen.

Sähköposti: support@fidelix.fi

Puhelin: +358 500 123452

Updated: 17.8.2023 / JT, added Firewall