HTMLtoDISPLAY converter ei avaa htm-tiedostoa

Avattaessa htm-tiedostoa HTMLtoDISPLAY converterilla tulee vain valkoinen ruutu ja symbolit eivät näy.

Tämä artikkeli on tehty converter versiolle: HTMLtoDISPLAY_v160

Avattaessa htm-tiedostoa voi tulla yllä oleva ongelma, jossa kuva ei avaudu.

Tee seuraavat toimenpiteet:

1. Tarkista symbolikansio, että siellä on tarvittavat symbolit
  2. Klikkaan hiiren oikealla HTMLtoimage.htm tiedostoa ja valitse ominaisuudet
  3. Yleiset välilehdellä turvallisuuden alla valitse eston poisto ja klikkaa ok