webVision 8 (uusin versio 8.90.08)

Valvomo-ohjelmisto (min. vaatimus Windows 10 Pro 32-bit)

Uusimmat ohjelmaversiot

Versio historia
Ohjelman lataus
Käyttöohje

Lisenssimaksut:
muutos webvision 8.85.xx -> webvision8.85.xx = ilmainen + työ
muutos webvision 8.90.xx -> webvision8.90.xx = ilmainen + työ
muutos webvision 8.xx.xx -> webvision8.90.xx = päivitysmaksu ! + työ
muutos webvision 7 -> webvision8 = uusi lisenssimaksu ! + työ
muutos webvision 8 -> webvision9 = uusi lisenssimaksu ! + työ

Huom:
Ennen webvision asennusta kannattaa windows sekä käytettävät selaimet päivittää webvision version julkaisupäivän versioon tai uudempaan, jotta kaikki webvision ohjelmiston toiminnot toimivat oikein. Valvomon selaimen välimuisti on myös tyhjennettävä joidenkin webvision versioiden asennusten jälkeen. Tarkemmat tiedot "versio historia" sivulla.

Microsoft:
Microsoft SQL-Management studio (windows 10) download link

Microsoft SQL-server (windows 7) download link

Updated: 5.12.2023