DU-10

I/O Module, Dörrenhet .

Dörrenhet DU-10 används för styrning av dörrs elslutbleck/motorlås (låst/olåst,
dagkoppling/nattkoppling) samt även för indikering av signaler tillhörande dörrmiljön
(öppen/stängd, låst/olåst, tryckknapp (ar), rörelsedetektor (er), magnetkontakt (er) etc.). Till
DU-10 kan dessutom anslutas två stycken RFID läsare. Dörrenheten DU-10 ansluts till Fidelix
centralenhet FX-2020 via Modbus kommunikation. Punkter anslutna till dörrenheten
presenteras och behandlas som övriga punkter i övervakningssystemet via FX-2020.
Dörrenheten är försedd med eeprom minne för lagring av data vid spänningsbortfall. Enhetens
adress och kommunikationshastighet väljs med dip-brytare på enheten

Datasheet (www.fidelix.com): FI, EN, SE, NO, FR, DK, DE, CH