Fidelix Support Central

X

Academy

Logga in direkt och utforska akademin om du redan har ett ID eller använd formuläret för att ansöka om ett konto för Microsoft Active Directory.

X

Downloads

Logga in direkt och gå till Downloads om du har ett ID eller använd formuläret för att ansöka om ett konto i Microsoft Active Directory.

X

Aktiveringar

Logga in direkt och aktivera dina produkter om du har ett ID eller använd formuläret för att ansöka om ett konto i Microsoft Active Directory.

Fidelix Teknisk Support

Telefonsupport (FI & EN)

Vardagar 09:00-15:00 EET (inga SMS):
support@fidelix.se

Support (SE)+46 10 202 91 01

Någon feedback eller frågor?