jatkohälytyksen siirto sähköpostitse

Ala-asema voi lähettää hälytykset sähköpostitse.

Sähköpostin lähetykset tehdään internet operaattorin SMTP serverin kautta.

Hälytyksen jatkosiirto toimii sähköpostin kauttaa seuraavasti:

Jos teillä on Tosibox Readiness eli "sisäinen Tosibox", sähköpostit voidaan lähettää myös 4G modeemin kautta:

Muuten "Internet yhteys" kannattaa aseta WAN tai LAN verkolle, riippuen siitä, missä yhteys on.

2. Sitten täytyy aseta "Sähköposti" asetukset  Internet operaattorin riippuen (voi olla joku niistä)

HUOM: Operaattorit vaativat, että lähettäjän s-postin osoite on kelvollinen, tässä tulee käyttää Suomessa muotoa 'katuosoite'@fidelix.net (ei saa käyttää .fi tai .com fidelix päätteitä  ! )
Esim. Kohde Suomessa Vantaalla Katuosoitteessa Martinkylantie328,
-> lähettäjä: martinkylantie328.vantaa@fidelix.net
Lähettäjän nimi sekä viestin otsikko voi olla myös sama martinkylantie328.vantaa@fidelix.net

SMTP porttia 25 voi Suomessa käyttää ainoastaan ko. internet operaattorin palvelimessa

DNA SMTP
​Lähtevä palvelin: ​smtp.dnainternet.net
Salaamaton portti: 25

SMTP (DNA:n mobiililaajakaistaa tai puhelinliittymää käytettäessä)
Lähtevä palvelin: smtp.dna044.com
Salaamaton portti: 25

HUOM! Mikäli liittymäoperaattori on jokin muu, kysy lähtevän postin palvelimen tiedot liittymän toimittaneelta operaattorilta.

3. Sitten kannattaa aseta oikea sähköpostin lähetys vastaavalle hälytyslaitteelle: