Hälytyksen siirto toisen alakeskuksen SMS-modeemille

Hälytys VAK2:sta VAK1:lle ja tekstiviestillä jatkoon

Olennaisinta on käyttää saman nimistä hälytysluokkaa lähettävässä ja vastaanottavassa alakeskuksessa, kuten tässä esimerkissä:

1. VAK2 - Asetukset - Sähköposti
Luotu sähköpostipalvelin VAK1_GSM , jolla VAK1:n IP-osoite, ruksi pitää olla valittuna.

2. VAK2 - Ohjelmointi - Hälytyslaitteet
Hälytyslaitteeseen VAK1_GSM asetettu yksilöity VAK2 osoite ja palvelimena VAK1_GSM.
Huom. Samoja nimiä saa käyttää, mutta ei ole pakko.

3. VAK2 - Ohjelmointi - Hälytysryhmät
Hälytysryhmä TURVAHALYTYS liitetty hälytyslaitteeseen VAK1_GSM

4. VAK2 - Ohjelmonti - Hälytykset
Hälytyspiste liitetty TURVAHALYTYS nimiseen hälytysluokkaan:

5. VAK1 - Asetukset - Portit
Modeemiportti nopeus asetettu valitun modeemin mukaiseksi

6. VAK1 - Asetukset - Järj.tiedot
Modeemin signaali on välillä 1-31 (tässä 0, ei ok)

7. VAK1 - Asetukset - SMS asetukset
Tarvittaessa aseta SMS hälytyksiin etuliite, esim. DEMO-

8. VAK1 - Ohjelmointi - Hälytyslaitteet
Luotu SMS-laite nimellä HUOLTOMIES_247 numerolla 0500123451

9. VAK1 - Ohjelmointi - Hälytysryhmät
Ohjelmoitu hälytysryhmä VAK2:ssa olevalla TURVAHALYTYS nimellä.
Huom. Nimen on oltava sama VAK1 ja VAK2:ssa !

10. VAK1 Hälytykset - SMS-loki
Tee hälytys ja tarkista hetken kuluttua lokista hälytyksen toimivuus