Fx2020 alakeskuksen vaihto uudempaan alakeskukseen

com2 -> com3 muutos, Fx2020 käyttää com2, uudemmat alakeskukset käyttää com3 porttia

A. Ota backup
B. Tee työ
C. Ota backup

-Lataa Fx2020:n muistikortilta kohteen tiedot:
   data ja www (ja koodihakemistot IEC tai OpenPCS, jos on) ja tee backup zip.
(-talleta backup esim. Fidelix backup serverille tai lähetä support@fidelix.fi)
---------------------------------
Jos Fx2020:ssa oli vanhempi tietokanta kuin v9.20.07 tee tämä välivaihe:
-Pura backup zip tietokoneelle ja lähetä data+www tiedot Fx2025:een versio 09.20.07:aan.
(jos sinulla ei ole Fx2020 tai Fx2025 alakeskusta, voimme kääntää tietokannan meillä)
-----------------------------------
-Kopioi v9.20.07 data+www kansiot haluttuun laitteeseen, haluttuun versioon esim. v11.50.41.

-Vaihda pistetietokannasta com2 määritykset com3 määrityksiksi seuraavalla tavalla.

​​​​​- avaa windows komentokehote (CMD)
- avaa telnet yhteys ala-asemaan (TELNET 10.100.1.201)
- anna komento importpoints savexml points
- ala-aseman Data kansioon ilmestyy tiedosto PointDat.xml joka sisältää pistetietokannan XML muodossa
- lue PointDat.xml ala-asemasta tietokoneelle
- avaa tiedosto tekstieditorilla (esim. notepad.exe)
- Korvaa kaikki tekstit <IPort>2</IPort> tekstillä <IPort>3</IPort>
- Talleta tiedosto ja siirrä se takaisin ala-aseman data kansioon
- anna telnet komento importpoints loadxml points

-Vaihda IEC-koodeista kovakoodatut port2 määritykset port3 määrityksiksi, jos niitä on tehty !
-Tarkista, että kaikki toimii ok.
-Nyt voit käyttää tietokantaa myös Fx2025 ja uudemmissa alakeskuksissa, kaikissa versioissa.
-Tarkista, että kaikki toimii ok.
-Luo backup zip, talleta se esim. Fidelix backup serverille tai lähetä support@fidelix.fi