FX-2025 (Uusin ohjelmaversio 11.50.41)

Alakeskus

FX-2025
Valmistus lopetettu, uusi tuotenumero on Fx2025A.
Fx2025 emolevy on päivitetty, uusi tuotekoodi on Fx2025A

Vapaasti ohjelmoitava FX-2025-alakeskus perustuu teollisuus PC:hen ja Windows CE -käyttöjärjestelmään. FX-2025-käyttöliittymä on selainpohjainen ja helppokäyttöinen. Dynaamiset grafiikkakuvat luodaan FideGraf-kuvaeditorilla suoraan web-muotoon. Sovellusohjelmointi tehdään tehokkaalla FideProg-ohjelmistotyökalulla. FideProg noudattaa kansainvälistä IEC 61131-3 -standardia. Näyttöön integroitu läsnäoloilmaisin sammuttaa ja käynnistää näytön automaattisesti, jolloin näytön elinikä pidentyy. Näytön yläpuolella oleva merkkivalo näyttää alakeskuksen hälytystilanteen.