FX-2025 (Latest programversion 11.50.41)

Centralhet

FX-2025
FX-2025 inte längre tillgänglig, ny produkt är Fx2025A.

Centralenhet FX-2025 är en fritt programmerbar webbserver baserad på industri-PC med Windows CE som operativsystem. Användargränssnittet i FX-2025 är baserat på användarvänliga html-bilder designade i FideGraph-editor. Punktprogrammeringen samt all konfigurering görs lokalt eller i fjärrläge direkt mot FX-2025 via webbläsare. PLC-programmering sker i OpenPCS-mjukvaran. OpenPCS överensstämmer med IEC 61131-3 standarden. Integrerad rörelsedetektor släcker och tänder skärm automatiskt, vilket förlänger dess livslängd. Inbyggd summalarmsindikering (LED) visualiserar aktuell larmstatus.

Senaste programversionerna