FX alakeskuksen historia tietojen lähetys

Historia tiedot ovat saatavilla FX ala-asemalta lähettämällä sähköposti tai tallentamalla selaimelta

Ala-asema voi tallentaa historiatiedot mittauspisteelta sisäseen muistiin. Tiedot voidaan saada trendinä ja taulukona web-selaimella. Kuitenkin hisotriatiedot ei voidaan kopioida suoraan ala-asemalta FTP protokolalla.

On kaksi tapaa tallentaa historia tiedot tietokoneelle.

Lähetys sähköpostitse

Valittu historiaryhmalle (Käyttäjätila -> Hisotria) täytyy aseta lippu "Lähetys sähköpostitse" ja vastaavat palbvelimen ja osoitteen parametrit.

HUOM! Aset ja talleta ryhmän aikavälin, "Skaalaus", "Näytteitä"  parametrit ennen Excel viennistä, jotta CSV tiedosto sisältää oikeat tiedot.

Painamalla "Testaa" nappulaa, sähköposti lähetetään heti. HUOM!  Saaminen voi myöhästää internet yhteyden nopeuden tai/ja sähköpostipalvelimen käsittelyn takia.

Näin saajan osoitteeseen tulee päivittäin (tai viikoittain) seuraava sähköposti:

Se sisältää valittu hisotriatiedot CSV muodossa. Voidaan kopioida tiedot Microsoft Exceliin ja tallentaa *.CSV tiedostoon.

Manuaalinen tallennus selaimelta

Kun sähköpostin lähetys ei ole saatavilla, voidaan tallentaa tietokoneelle historiatiedot CSV muodossa suoraan web selaimelta.

Valittu hisotriaryhmän sivulla on "Excel" painike, joten avulla tiedot tallennetaan suoraan tietokoneelle.

HUOM! Aset ja talleta ryhmän aikavälin, "Skaalaus", "Näytteitä"  parametrit ennen Excel viennistä, jotta CSV tiedosto sisältää oikeat tiedot.