FX-Editor 2.x.x aktivointi

Versiosta 2.0.0.0 alkaen FX-Editor on saanut merkittäviä parannuksia ja muutoksia käyttöliittymään. Aktivointiprosessista tuli erilainen kuin aiemmissa versioissa.

Asenna ja avaa FX-Editor. Valitse "Lisenssi" lisätäksesi tai muokataksesi henkilökohtaisia lisenssitietoja.

Klikkaa "Edit and Renew"

Täytä muokattavat kentät ajantasaisilla tiedoillasi ja napsauta "Renew license" -painiketta:

Tekstitiedosto avataan tai tietokone ehdottaa, että valitset ohjelman, jolla voit käsitellä tekstitiedostoa.

Voit avata sen suoraan sähköpostisovellukseen tai avata sen selailua varten.

Sinun on kopioitava avattu teksti lisenssitietoineen ja lähetettävä se osoitteeseen support@fidelix.com.

Vastauksena saat lisenssitiedoston "FxTool.lic", joka sinun on tallennettava tietokoneellesi.

Avaa FX-Editor, siirry kohtaan License

Klikkaa "Load license"

Etsi tallennetun tiedoston sijainti ja avaa tiedosto:

Jos kaikki vaiheet on tehty oikein, näyttöön tulee seuraava viesti:

Nyt FX-Editor-lisenssi on kunnossa.

Muussa tapauksessa ota yhteyttä support@fidelix.com