FX-Editor version 2.x.x aktivering

FX-Editor version 2.0.0.0 och nyare har fått stora förbättringar och ändringar i användargränssnittet. Aktiveringsprocessen skiljer sig lite jämfört med tidigare versioner.

Installera och öppna FX-Editor. Välj "License" för att lägga till eller ändra din personliga licensdata.

Klicka på "Edit and renew"

Fyll i de ändringsbara fälten med aktuell företags- och användarinformation. Klicka sedan på knappen "Renew license"

En textfil kommer öppnas eller så kommer datorn att föreslå ett program för att hantera textfilen. Du kan öppna den direkt i ditt e-mejlprogram eller välja ett program för att hantera textfilen.

Du ska kopiera texten med licensdata (inte skärmdump/print screen) och skicka licensinformationen med e-post till aktivering@fidelix.se

När din information registrerats får du ett mejl med din licensfil "FxTool.lic". Spara den på din dator (t.ex på Skrivbordet, Mina dokument eller på ett annat ställe där du kan hitta den).

Öppna FX-Editor, klicka på ”License” igen.

Klicka på "Load license"

Hitta din sparade licensfil och öppna den:

Om alla steg utförts korrekt, visas följande meddelande:

Nu är din FX-Editor licens OK.

Kontakta support@fidelix.se om du stöter på problem med din licens.