FX-Editor 1.8 ja vanhemman aktivointi

Projektinhallintaohjelmistomme FX-Editor tarvitsee linsenssiavaintiedoston. Näin pyydät sitä.

Lisenssitiedosto FX-Editorille on tietokonesidonnainen (oikeastaan se on liitetty tietokoneesi komponentteihin), joten jokaiselle tietokoneelle jolla haluat käyttää FX-Editoria tulee pyytää lisenssitiedosto.
  • Varmista että sinulla on InfoTeam OpenPCS asennettuna ennen FX-Editoria
  • Asennusohjeet ovat täällä
  • Avaa FX-Editor ja mene > Help > Licence
  • Valitse "New" ja syötä tietosi
  • Valitse "OK" ja lähetä meille tiedot jotka avautuvat tekstitiedostoon

FX-Editor activation

• Kun saat FxTool.lic tiedostosi, mene > Help > Licence, valitse "Software", ja valitse saamasi tiedosto aktivoidaksesi FX-Editorin asennuksen.

FX-E-load-license-file