FX-SPIDER ( Uusin ohjelmaversio 12.30.10 / 12.20.30 / 11.50.41 )

vapaasti ohjelmoitavissa oleva alakeskus

FX-SPIDER-REV4 (Uusin ohjelmaversio 12.20.39 / 11.30.10)
FX-Spider

FX-SPIDER on monipuolinen, vapaasti ohjelmoitavissa oleva automaatiokeskus, joka sisältää sulautetun web-palvelimen. Spider perustuu teollisuus PC:n ja Windows CE:n käyttöön. HTMLpohjaiset grafiikkakuvat tehdään Fidelix-työkaluohjelmistolla. Käyttö, perusohjelmointi ja määritykset tehdään nettiselaimella joko paikalliselta kosketusnäytöllä tai verkkoyhteydellä. PLC-ohjelmointi tapahtuu teollisuusautomaatiostandardin IEC 61131-3 mukaisesti.

FX-SPIDER-40S paketti on tarkoitettu murto- ja kulunvalvonta käyttöön. Paketti sisältää sähkökatkoja varten akku järjestelmän, jolla toiminta on turvattu myös sähkökatkon aikana.

Kulunvalvonta ja rikosilmoitus järjestelmät voidaan toteuttaa myös ilman akkuvarmennusta ala-asemilla FX-3000C
.
Huomioitavaa on, että Fx-Spider ja FX-Spider-40S vaativat lisäksi maksullisen lisä-I/O aktivoinnin, kun niihin liitetään ulkoisia Fidelix moduleita tai modbus laitteita.

Uusimmat ohjelmaversiot

FX-SPIDER-REV3 (Uusin ohjelmaversio arm.11.50.41)

FX-SPIDER-REV1

FX-SPIDER-REV2 (Uusin ohjelmaversio x86.11.50.41)FX-SPIDER-REV1

SPIDER-40-rev1/rev2/rev3 on monipuolinen, vapaasti ohjelmoitavissa oleva automaatiokeskus, joka sisältää sulautetun web-palvelimen. Spider perustuu teollisuus PC:n ja Windows CE:n käyttöön. HTMLpohjaiset grafiikkakuvat tehdään Fidelix-työkaluohjelmistolla. Käyttö, perusohjelmointi ja määritykset tehdään nettiselaimella joko paikalliselta kosketusnäytöllä tai verkkoyhteydellä. PLC-ohjelmointi tapahtuu teollisuusautomaatiostandardin IEC 61131-3 mukaisesti.
-Uusimmat ohjelmaversiot ovat täällä
-Käyttäjän käyttöohje versio: V10.24.00, julkaistu 25.1.2012
-Asennusohje (pdf) on tässä

SPIDER-40S-rev2/rev3 paketti on tarkoitettu murto- ja kulunvalvonta käyttöön. Paketti sisältää sähkökatkoja varten akku järjestelmän, jolla toiminta on turvattu myös sähkökatkon aikana.
- Käyttöönotto manuaali ENG (pdf) on tässä
- käyttöohje ENG (pdf) on tässä

Kulunvalvonta ja rikosilmoitus järjestelmät voidaan toteuttaa myös ilman akkuvarmennusta ala-asemilla Fx2025/Fx2025A/FxSpider40 ja uudemmilla alakeskuksilla.
Huomioitavaa on, että FxSpide40 ja FxSpider40S vaativat lisäksi maksullisen lisä-I/O aktivoinnin, kun niihin liitetään laitteita.

Kulunvalvonta manuaali FIN (chm) on Lataa (zip)

Rikosilmoitus manuaali FIN (chm) on Lataa (zip)

FX-SPIDER-REV1 (Uusin ohjelmaversio x86.11.50.41)FX-SPIDER-REV1