FX-SPIDER ( Latest programversion 12.30.10 / 12.20.30 / 11.50.41 )

Centalenhet

FX-SPIDER-REV4 (Latest programversion 12.30.10 / 12.20.39)

FX-Spider
FX-SPIDER är en fritt programmerbar webbserver baserad på industri-PC med Windows CE som operativsystem. Användargränssnittets användarvänliga html-bilder designas i FideGraph-editor. Punktprogrammeringen samt all konfigurering görs lokalt eller i fjärrläge direkt mot SPIDER via webbläsare. PLC-programmering sker i OpenPCS-mjukvaran. OpenPCS överensstämmer med IEC 61131-3 standarden.

SPIDER-40S larmsystem innehåller ett batteri.

Senaste programversionerna

FX-SPIDER-REV3 (Latest programversion 11.50.41)

FX-SPIDER-REV1

FX-SPIDER-REV2 (Latest programversion 11.50.41)

FX-SPIDER-REV1

SPIDER-40 är en fritt programmerbar webbserver baserad på industri-PC med Windows CE som operativsystem. Användargränssnittets användarvänliga html-bilder designas i FideGraph-editor. Punktprogrammeringen samt all konfigurering görs lokalt eller i fjärrläge direkt mot SPIDER via webbläsare. PLC-programmering sker i OpenPCS-mjukvaran. OpenPCS överensstämmer med IEC 61131-3 standarden.

Senaste programversionerna

SPIDER-40S larmsystem innehåller ett batteri.

- Installation & konfiguration manual ENG (pdf) on här
- Användarhandbok ENG (pdf) on här

FX-SPIDER-REV1 (Latest programversion 11.50.41)

FX-SPIDER-REV1