GENIUS (Uusin ohjelmaversio 2.12)

Genius kaukolämpösäädin

Fidelix_Genius_Multilink_FIN_2013_04_17b=============================================================

Genius Fidelix Genius on uusi kaukolämpökeskuksen säätölaite. Säädintä käytetään graafiselta kosketusnäytöltä, jonka havainnolliset grafiikkakuvat tekevät käytöstä tehokasta ja helppoa.

Genius on erittäin helppo ja nopea asentaa niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin. Laitteen avulla lämmitys voidaan optimoida tarkaksi ja mahdollisimman energiatehokkaaksi.

Paikallisen säädön lisäksi laitteeseen on saatavilla multiLINK-etäyhteysyksikkö web-selaimella tapahtuvaa etäkäyttöä varten. Geniukseen on mahdollista myös suoraan liittää GSM-modeemi hälytystietojen välittämiseen tekstiviesteillä eteenpäin.

Ladattavat dokumentit:

Huom. Ladattavat ohjeet ja ohjelmat on tarkoitettu Fidelix jälleenmyyjille
(Paina tästä hakeaksesi tunnukset)

Uusimmat ohjelmaversiot

-Genius kytkentäkuva 2-piirinen isotalokeskus (pdf) on tässä
-Genius kytkentäkuva 2-piirinen pientalokeskus (pdf) on tässä
-Genius kytkentäkuva 3-piirinen isotalokeskus (pdf) on tässä
-Genius kytkentäkuva 3-piirinen pientalokeskus (pdf) on tässä

-Genius User Manual (pdf) FIN versiot :  ver1.11 FI , ver1.98 FI , ver2.10 , ver2.12
-Genius User Manual (pdf) SWE version:  ver1.98 SE , ver2.10 SE  , ver2.12
-Genius User Manual (pdf) ENG version:  ver1.98 EN , ver2.10 EN  , ver2.12

-GeniLink etäyhteyslaite esite (pdf) FIN on tässä

Datasheet (www.fidelix.com): FIEN, SE, NOFR, DK, DECH, NL