multiDISPLAY näytön firmware päivitys

Ohje kuinka päivitetään multiDISPLAY näytön firmware versio, joko Fidelix CPU:n kautta tai mikroSD muistikortilla.

Pääset lataamaan multiDISPLAYn viimeisimmän firmware version Fidelixin support sivustolta. Osiossa "Lataukset" valitse kohta "Uusimmat ohjelmaversiot".

Sitten rullaa sivua alas, kunnes löydät kohdan "multiDISPLAY firmware" ja klikkaa kohdasta "Files".

Tämä ohjaa sinut lataukset sivustolle, kansioon josta voit ladata firmwaren. Lataukset sivusto vaatii sisään kirjautumisen. Jos sinulla ei ole käyttöoikeutta sivustolle, lähetä sähköposti osoitteeseen support@fidelix.fi ja pyydä käyttöoikeus.

Kun olet ladannut firmwaren, pura ladattu .zip tiedosto tietokoneellesi.

Tiedosto sisältää viimeisimmän firmware version molemmille multiDISPLAY näytön versioille sekä ohjeen, kuinka tunnistaa näytön versio.

Ensimmäisen sukupolven näytöille käytä firmware versiota v02xx ja toisen sukupolven näytöille käytä versiota v03xx.

Päivittääksesi multiDISPLAYn firmwaren Fidelixin CPU:lla, avaa ensin FTP yhteys CPU:hun, johon multiDisplay on kytketty. Oletuksena FTP käyttäjänimi on "fx2030" ja salasana "demo".

Sitten kopioi oikean firmwareversion .hex tiedosto CPU:n HDisk/Fidelix/Bin/Hex -kansioon.

Jos multiDisplay on kytketty suoraan CPU:n modbus väylään, käytä .hex tiedostoa, jonka tiedosto nimessä ei ole ensimmäisenä osana "PASSTH-10-"

Jos multiDISPLAY on kytketty multi24 huonesäätimen aliväylään, käytä .hex tiedostoa, jonka tiedosto nimessä on ensimmäisenä osana "PASSTH-10-". Tässä tiedostonimen osassa numero viittaa näytön modbus osoitteeseen. Oletuksena multiDisplay näytön modbus osoite on 10, jos kuitenkin osoite on vaihdettu, esimerkiksi osoitteeksi 15, niin tämä tiedostonimen osa olisi "PASSTH-15-".

Sitten avaa CPU:n käyttöliittymä ja mene valikkoon "Ohjelmointi" ja sivulle "Moduliversiot". Sitten valitse moduli listasta huonesäädin, johon näyttö on kytketty, tai valitse näyttö jonka haluat päivittää, jos näyttö on kytketty suoraan CPU:n modbus väylään.

Liitetty huonesäätimen aliväylään:

Liitetty CPU:n modbus väylään:

Sitten valitse "Valittuun moduliin käytettävissä olevat versiot" listasta ohjelmaversio, jonka haluat ladata kyseiseen moduliin ja paina "Lisää lähetyslistaan" nappia ja sitten vielä "Aloita lähetys" nappia.

Latauksen edistyminen näkyy prosenttilukuna, odota että tämä valmistuu.

Kun lataus on valmis "OK" -viesti näkyy.

multiDISPLAY firmware versio on nyt päivitetty.

Firmware version voi myös päivittää käyttäen mikroSD muistikorttia. Jos haluat päivittää ohjelman näin, kopioi ladatuista tiedostoista, tiedosto "RDFW.BIN" mikroSD kortille.

1. Katkaise virta näytöltä.
  2. Aseta mikroSD korttinäytön takapuolella olevaan korttipaikkaan.
  3. Kytke virta näytölle.
  4. Odota kun näyttö päivittää ohjelmistoa.
  5. Kun näyttö palautuu normaalitilaan, katkaise taas virta näytöltä ja poist mikroSD kortti näytöstä.
  6. Kytke virta näytölle.