multiDISPLAY ohjelmoinnin esittely

FX-RP (Huonenäytön) multiDISPLAY ohjelmointi lyhyesti

multiDISPLAY (FX-RP-A, B, tai C) on vapaasti ohjelmoitava, Modbus-RTU:lla kommunikoiva 3,5 tuuman huonenäyttö.

FR-RP-A&B

Huonenäyttö voi olla Modbus server (aiemmin slave) tai Modbus client (aiemmin master).

Vapaasti ohjelmoitava tarkoittaa sitä, että voit kontrolloida jokaista näytöllä näkyvää pikseliä. Voit lisätä näytölle haluamasi määrän sivuja, käyttää linkkejä, salasanoja, symboleita ja kuvia omasta kirjastostasi. Voit myös käyttää meidän kirjastoamme. Näytöllä voidaan näyttää lyhyttä trendihistoriaa, sitä voidaan himmentää, pakottaa hälytys sivuja ja tehdä äänimerkkejä.

Perusteet ja ohjelmointityökalun asentamisen opit katsomalla tämän 8 minuutin videon Youtubessa Grafiikka työkalusta on lyhyt esittely tällä 4 minuutin videolla Youtubessa.

Lataus linkit: