FX-alakeskuksen IP-osoitteen muutos UpdateToolilla

Ohje kuinka voit lukea ja asettaa uuden IP-osoitteen Fidelixin FX-3000C CPU:hun, käyttäen Fidelixin USB UpdateTool työkalua.

Jos Fidelix FX-3000C CPU:n IP-osoitetta ei tiedetä, pitää IP-osoite saada luettua CPU:sta toisella tavalla.

Tämä voidaan tehdä Fidelixin USB UpdateToolilla. Voit myös vaihtaa IP-osoitteen tällä työkalulla lukemisen jälkeen.

Tätä varten tarvitset USB muistitikun ja ladata UpdateToolin Fidelixin tukisivulta support.fidelix.fi:

Fidelix support sivusto vaatii käyttäjätunnuksen. Jos sinulla ei ole tunnusta, ohjeet käyttäjätunnuksen hakemiseen löytyy support sivuston etusivulta.

Kun olet kirjautunut Fidelixin support sivulle, UpdateTool löytyy "Fidelix Ohjelmistoversiot" sivulta, painamalla "Siirry" nappia.

Sitten rullaa alas, kunnes löydät "UpdateTool versiot" osion. Paina "Lataa" nappia viimeisimmän version kohdalta.

Kopioi ladattu .Zip tiedosto, USB muistitikulle ja pura tiedosto.

Poista alkuperäinen .Zip tiedosto muistitikulta.

Voit nyt käyttää UpdateToolia.

Ovaa kansio "Autorun" ja käynnistä ohjelma "FdxUpdateTool".

UpdateToolin käyttöliittymä aukeaa.

Näet aktiivisen toiminnon "Selected action" kohdassa. Lukeaksesi nykyiset asetukset CPU:sta, valitse "Read only" vaihtoehto. "Selected action" kohdassa lukee nyt "Read only". Sitten paina "Close" nappia.

Sitten poista USB muistitikku turvallisesti tietokoneesta.

Aseta USB muistitikku USB1 porttiin FX-3000C CPU:ssa.

Odota hetki, yleensä kestää noin 10-15 sekuntia.

Sitten poista USB muistitikku CPU:sta ja aseta se tietokoneeseesi.

USB muistitikulta löytyy nyt "Settings" teksti tiedosto. Avaa tiedosto ja näet nykyiset IP-asetukset CPU:sta.

Tekstitiedostossa:

Seuraavaksi avaa FdxUpdateTool käyttöliittymä, "Autorun" kansiosta ja paina "Change IP settings" nappia.

Tämä avaa IP-valikon. Täältä voit asettaa haluamasi uudet IP-asetukset.

Kun uudet asetukset on asetettu, paina "Ok" nappia.

Näet että "Selected action" on nyt "Change IP settings". Paina "Close" nappia.

Poista USB muistitikku taas turvallisesti tietokoneesta ja aseta muistitikku USB1 porttiin CPU:ssa.

Odota että CPU käynnistyy uudelleen, sitten poista USB muistitikku CPU:sta.

IP-asetukset on nyt muutettu.