webVision kulutusseuranta raportti

Ohje kuinka voit tehdä kulutusseuranta raportin Fidelix webVision valvomo-ohjelmassa

Ensin mene "Kulutusseuranta" valikkoon ja valitse vaihtoehto "Pisteasetukset".

Sitten hae pistelistasta piste, jolle haluat luoda kulutusseuranta raportin. Voit hakea pisteita joko syöttämällä hakukenttään * jolloin listataan kaikki pisteet tai voit rajata vaihtoehtoja kirjoittamalla hakukenttään osan pistetunnuksesta.

Hae kaikki pisteet:

Haku pistetunnuksen osalla, jolloin halutun pisteen löytö on helpompaa:

Sitten paina pistettä, jolle haluat luoda kulutusseuranta raportin ja valitse tallennusaikaväli pisteelle. Sitten paina "Tallenna" painiketta.

Nyt mene "Kulutusseuranta" valikkoon ja valitse vaihtoehto "Raporttien asetukset".

Kirjoita raportillesi nimi ja sitten paina "Lisää raportti" painiketta.

Näet nyt, että raportti lisättiin raporttien listaan.

Seuraavaksi valitse raporttipohja, jota raportissa käytetään.

Nähdäksesi, kuinka raporttipohjia tehdään, katso artikkeli:

https://info.fidelix.fi/fi/knowledge/how-to-create-a-report-base-in-fidelix-webvision

Valittu raporttipohja käyttää yhtä mittauspistettä, joten valitse piste, jolle aikaisemmin aktivoit tallennuksen, pisteasetuksissa. Sitten paina "Tallenna" painiketta.

Voit myös kirjoittaa valinnaisia tietoja käytetylle mittarille sijainti kenttiin, raportin asetuksissa.

Nyt voit katsoa raporttia menemällä "Kulutusseuranta" valikkoon ja valitsemalla joko "Pääraportti", "Taulukko" tai "Kaavio" vaihtoehdon. Nämä ovat eri näkymiä tehtyjen raporttien katseluun.