webVision 7 (latest version 7.45.29)

SCADA-program (only win7Pro)

webvision7
Fidelixs DHC-övervakningsprogram WebVision 7 fungerar i en vanlig PC. Användargränssnittet är helt webbaserat (MS Internet Explorer 7.0 eller nyare). WebVision är ett mångsidigt övervakningsprogram med bland annat dynamiska grafikbilder, trend-, alarm- och energirapportering och loggning av användare. WebVision kommunicerar med Fidelixs undercentraler och webbservrar. Programmet uppdaterar hela tiden sin databas genom att läsa in information från undercentralerna. WebVisions databas kan sedan fritt användas för andra applikationer. Gränssnitt finns mot bl.a. OPC, ODBC, XML, Access och SQL. WebVision kan användas samtidigt av flera användare.

Senaste programversionerna
Program download
User Manual .chm (in zip)