Jatkohälytyksen siirto sähköpostilla Tosibox Readiness 4G-yhteyden kautta

Ala-asema voi lähettää hälytykset sähköpostitse.

Laitteiden ja yhteyksien tulee toimia ennen tämän työn suorittamista.

1.Valitse 'internet connection' kohtaan 4g/3g (WWAN ) settings
2.Anna 'Name server (DNS) osoitteeksi toimiva nimipalvelin esim. googlen 8.8.8.8
3.poista muut 'default' gateway' määrittelyt, koska niitä ei voi samaan aikaan käyttää.
4.Tarkista, että laite saa 'public IP address' -osoitteen, jonka päiväys on nykyhetki.
5.Selvitä 4g/3g  (WWAN) settings osion 'ip address' perusteella internet-operaattori,
tässä esimerkissä kyseessä DNA. Operaattorin selvittämisen ohje .

---
6.Anna toimivat smtp asetukset ja muista antaa lähettäjän nimeksi todellinen ja yksilöity nimi.
-Käytä lähettäjänä aina @fidelix.net, ei saa käyttää @fidelix.fi tai @fidelix.com !
-anna sähköpostin nimen alkuun katuosoite tai muu selkeästi yksilöivä nimi, mistä lähetys lähtee.

---
7.Luo hälytyslaite, jossa vastaanottajan sähköpostiosoite

---
8.Luo hälytysryhmä ja aktivoi hälytyslaite ko. ryhmään.

---
9.Liitä hälytyspiste hälytysryhmään.

---
10. Testaa hälytys ja tarkista EMail  hälytyslokista toimivuus.

Päivitetty 9.5.2023