WebVision 9.03.01 aktivointi error

Päivitettäessä valvomo ohjelmisto versioon 9.03.01 tai uudempaan, fdxonline apuohjelma herjaa joskus virheellisesti aktivoinnista, vaikka aktivointi on ok.

Aihe: WebVision 9.03.01

Näiden päivien esitystapaa pitää olla identtiset.

HUOM! Windows rekisterissä oleva on skandi formaatissa ja webvision settingsissä oleva jenkkiformaatissa, joten päivä ja kuukausi vaihtaa puolta. Korjaa arvo windows rekisteriin, ei webvision settings.dat tiedostoon.

c:\fidelix\webvision\data\settings.dat tiedoston viimeisenä on selväkielisenä päiväys:

Rekisteristä (regedit) löytyy kohta

Artikkeli päivitetty: 26.2.2024